Voetbal, Basketbal of Kickboxing. NISIA staat naast je.

De NISIA specialisaties.

NISIA specialiseert zich in voetbal, basketbal en kickboxing. Maar ook als je een andere sport beoefent bieden wij je de ondersteuning die je nodig hebt.
Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voetbal

Voetbal is een van de grootste sporten ter wereld. Niet voor niets dat de sport een van de meest gecompliceerde transfermarkten en organisatiestructuren kent. Van clubs tot coaches, van trainers tot media. In de Voetballerij worden alle competenties van een topsporter voor de volle 100% getest. NISIA ondersteund je graag om de weg naar de top te vinden in de wereld van het voetbal.

Basketbal

Basketbal is een opkomende sport in Nederland. In andere landen kan deze sport echter gerekend worden tot een van de grootste sporten. Voor een professionele basketbal carrière zal er dan ook vaak sprake zijn van internationale activiteiten. NISIA helpt je graag om om deze spannende stap te kunnen maken.

Kickboxing

De wereld van kickboxing staat bekend als een harde, nietsontziende wereld waarin het recht van de sterkste, bijna letterlijk, geldt. Hoe anders wordt er anno 2019 tegen de sport aangekeken sinds de landelijke media-aandacht voor onder andere Badr Hari en Rico Verhoeven. Je staande houden in deze keiharde wereld op zowel sportief als zakelijk gebied is een grote uitdaging. Een uitdaging waar NISIA je graag bij helpt

Andere sporten

Beoefen je geen van bovenstaande sporten maar heb je wél behoefte aan passende begeleiding en ondersteuning in jouw carrière? Wij staan je graag bij met onze kennis en expertise. Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent jou sport en wensen.

Weten wat NISIA voor jouw carrière kan betekenen?

“Winning isn’t getting ahead of others. It’s getting ahead of yourself.”

Roger Staubach