NISIA ondersteunt jouw carrière van A tot Z

Wat wij voor je doen.

NISIA ondersteunt jouw carrière van A tot Z. Zo kun jij je richten op datgene waar je goed in bent, topprestaties leveren.
Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contracten

Met een team van juristen ondersteunt NISIA bij het opstellen, screenen, corrigeren en filen van contracten en ondersteunen wij bij conflicten.

(Inter) Nationale Transfers

NISIA zoekt voor spelers een passende club en onderhandelt bij het afsluiten van de arbeidsovereenkomst. In opdracht van clubs zoeken wij spelers en/of ondersteunen wij het transfer proces. Verder ondersteunen wij sporters met allerhande praktische zaken als huisvesting, taal en randvoorwaarden.

Vertegenwoordiging

NISIA vertegenwoordigt atleten en coaches bij al hun professionele activiteiten. Bij arbeidsverhoudingen, transfers, sponsoring, & partnerships, samenwerkingen en door het matchen van het internationale vraag en aanbod.

Coaching en Begeleiding

Omdat wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de basis is voor een succesvolle carrière, ondersteunen en adviseren wij atleten en coaches bij persoonlijke zaken en bieden wij oplossingen voor praktische problemen die voorkomen in het leven van een professionele sporter.

Weten wat NISIA voor jouw carrière kan betekenen?

“I love the winning, I can take the losing, but most of all I Love to play.”

Boris Becker
Scroll naar top